Diensten

Ergo Zit is een toonaangevende organisatie die bedrijven helpt bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de prestaties van zijn werknemers. Ons enthousiaste en deskundige team, met een passie voor gezondheid, werkt vanuit een duidelijke gerichte werkwijze:
het 'Use it or lose it' principe.

Hoe?

Via een landelijk netwerk van ervaren fysio,- en manueeltherapeuten leveren wij maatwerk met beweging als sleutel tot een leven zonder klachten. Aan de hand van een analyse van het 24 uur ritme van uw individuele medewerkers zijn wij heel goed in staat een op maat gemaakt advies te geven voor zowel op het werk als thuis. Ergo zit beinvloedt hiermee de ontstaanswijze van de klachten en de attitude van de medewerkers ten aanzien van hun gezondheid. 

Op deze manier verhogen wij het welzijn en de prestaties van de medewerkers en worden onnodige kosten gereduceerd of vermeden. 

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Neem contact met ons op

Ervaringen van klanten

Antoine van Geffen Antoine van Geffen
Waterschap Aa en Maas

Verrassend, professioneel en vanuit kennis en ervaring gedreven zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik mijn ervaring met Ergo Zit wil delen. Bij Ergo Zit ga je niet even een stoeltje oppikken… daar wordt je op een vakkundige wijze fysiek gescreend om samen met jou de oplossing te zoeken die voor jou het beste is. Door een ervarings- en kennisgedreven aanpak worden samen met jou verschillende richtingen verkend om te komen tot die oplossing waar je mee geholpen bent. Al met al ben ik heel tevreden over de wijze waarop ik ben bijgestaan in de keuze voor een werkplekinvulling.

Geertje Cousin Geertje Cousin
Rabobank

Persoonlijk specialisme!

Natuurlijk dacht ik te weten waar mijn klachten vandaan kwamen en ik had het idee met behulp van fysio de pijnklachten te kunnen verminderen. Maar omdat er te weinig vooruitgang was ben ik uiteindelijk beland bij Ergo Zit. Had ik eerder moeten doen…..door de specialistische kennis die zij hebben was direct duidelijk wat de kern van het probleem was en belangijker nog, er werd aangegeven hoe ik dit zelf kon verhelpen. Dus geen lange behandelperiode, zelf mijn houding aanpassen in combinatie met de tips die ik toegereikt kreeg was de oplossing. Bijzonder hierin was dat ook naar mijn persoonlijke leefomstandigheden en naar mijn eigen manier van doen is gekeken. Het waren dan ook adviezen waar ik iets mee kon, en …..het heeft geholpen!

Specialist bedankt voor dit persoonlijk advies!

Bekijk onze aanpak