Werkplekonderzoek

Pijn en ongemak aan rug, nek en schouders zijn regelmatig voorkomende klachten bij medewerkers binnen organisaties. Wellicht herkent u dit of u heeft zelf klachten. U wilt deze klachten verminderen en in de toekomst zelfs voorkomen? Laat dan eens een werkplekonderzoek uitvoeren door één van de specialisten van Ergo Zit.

Voor wie?

Of u nu op kantoor zit, in de bouw werkt, aan een productielijn staat of als tandarts bezig bent, Ergo Zit komt bij u en uw medewerkers op de werkplek. Hier analyseren en informeren wij u over het juist instellen en gebruiken van de werkplek en laten u direct ervaren en voelen wat de verandering met u doet.

Heeft u of één van uw medewerkers hardnekkige klachten aan het bewegingsapparaat en dreigt uitval kies dan voor het onderzoek adviestraject voor het beste resultaat. 

Gaat het om hele afdelingen of grotere groepen dan kunt u ook kiezen voor de workshop " gezond werken " . Een praktische, op preventie gerichte workshop voor uiteenlopende beroepsgroepen. 

Wat kunt u verwachten 

 • heldere en duidelijke analyse van werkplek en werkwijze
   
 • vergroten van inzicht eigen handelen
   
 • Tips voor direct resultaat
   
 • winst op de lange termijn

 • schriftelijke terugkoppeling 
Meer informatie aanvragen

Ervaringen van klanten

Tanja Funcke-Lagerburg Tanja Funcke-Lagerburg
Openbaar Ministerie

Ergo Zit heeft bij mij een werkplekonderzoek gedaan en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Door middel van veel vragen hebben we uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid ook de achterliggende oorzaak ontdekt van mijn klachten, iets wat de huisarts nog niet was gelukt. Na een week een nieuwe stoel en ander type muis gekregen en ik kan echt zeggen dat mijn klachten tijdens het werk een stuk zijn afgenomen. Al met al echt petje af voor Ergo Zit en in het bijzonder voor Maarten van Zon. Zijn nazorg is ook hartverwarmend!!

Bekijk onze aanpak