Werkplekonderzoek

Wanneer we samen met u de voorgaande stappen hebben doorlopen komen wij bij u op de werkplek om deze te beoordelen. Dit kunnen de meest uiteenlopende werksituaties zijn; van beeldschermwerkplek tot laboratorium, van bouwplaats tot distributiecentrum. Kortom overal waar gewerkt wordt zijn wij aanwezig. 

Op uw werk gaan wij vooral kijken of uw huidige werkplek en werkzaamheden een toename geven van uw klachten. Natuurlijk is de juiste verhouding tussen de hoogte van uw bureau en bureaustoel van belang en kijken we of uw beeldscherm goed staat, maar nog veel belangrijker is dat wij zien hoe u gedurende de werkdag bezig bent en welke houdingen u daarbij aanneemt. 

Het Onderzoek Adviestraject

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Bel mij terug 073 657 1300

Ervaringen van klanten

Ilona Veld Ilona Veld
Reclassering Nederland

Ergo Zit heeft bij ons workshops verzorgd voor de medewerkers. De medewerkers hebben dit als zinvol, prettig en praktisch toepasbaar ervaren. Het heeft inzichten gegeven die niet alleen in het werk maar ook in het dagelijkse leven bruikbaar zijn.

Ton van den Berk Ton van den Berk
Jumbo Supermarkten

Enige tijd geleden besloot Jumbo tot het geven van tiltrainingen om het verzuim aan te pakken. De training is door de medewerkers positief ontvangen. Door de vakkundigheid van de trainer zijn de medewerkers beter gaan nadenken over wat hun lichaam wel en niet kan.

Bekijk onze aanpak