Lichamelijk onderzoek

Dit lichamelijk onderzoek is een logisch vervolg op het intakeformulier en vraaggesprek; wij willen weten hoe u beweegt, wat is de conditie van uw spieren en waar zit de pijn. Uiteraard zullen de bij ons werkzame fysio-manueel en oefentherapeuten u van te voren vragen of u wilt meewerken aan een dergelijk onderzoek.

Met behulp van gerichte testen wordt uw lichamelijk functioneren bepaald. Uitgangspunt tijdens dit deel van het onderzoek is te bepalen wat uw functionele belastbaarheid is. Aan bod komen; bewegelijkheid, spierkracht, coordinatie en conditie.

Het Onderzoek Adviestraject

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Bel mij terug 073 657 1300

Ervaringen van klanten

Ilona Veld Ilona Veld
Reclassering Nederland

Ergo Zit heeft bij ons workshops verzorgd voor de medewerkers. De medewerkers hebben dit als zinvol, prettig en praktisch toepasbaar ervaren. Het heeft inzichten gegeven die niet alleen in het werk maar ook in het dagelijkse leven bruikbaar zijn.

Ton van den Berk Ton van den Berk
Jumbo Supermarkten

Enige tijd geleden besloot Jumbo tot het geven van tiltrainingen om het verzuim aan te pakken. De training is door de medewerkers positief ontvangen. Door de vakkundigheid van de trainer zijn de medewerkers beter gaan nadenken over wat hun lichaam wel en niet kan.

Bekijk onze aanpak