Advies

De uit de vorige stappen verkregen informatie vormt de basis voor een goede advisering. De adviseurs van Ergo Zit stellen zich tot doel u dusdanig te informeren dat u zelf controle krijgt over uw klachten;
" U staat aan het roer ".    

Het advies start altijd met een duidelijke uitleg over de ontstaanswijze van uw klachten. U krijgt een helder inzicht over de provocerende en pijn verminderende momenten gedurende de dag. Tot slot bespreken wij de oplossingen die nodig zijn om u te helpen. De advisering wordt schriftelijk teruggekoppeld. 

Indien noodzakelijk en gewenst kan Ergo Zit ook werkplekaanpassingen en/of proefplaatsing verzorgen. Hieruit voortvloeiende kosten (begeleiding en product) zijn niet bij het Onderzoek Adviestraject inbegrepen. 

Waar bestaat het advies uit

  • oefenprogramma

  • aanpassingen op de werkplek

  • de juiste stoel voor u
     
  • de thuiswerkplek, auto(stoel) en bed 
     
  • levensstijl

Hoe nu verder?

U heeft uw advies ontvangen; de oefeningen zijn uitgelegd, de werkplek is aangepast en u neemt het heft in eigen handen om weer fit te worden. Uw persoonlijk adviseur van Ergo Zit ondersteunt u hierbij!

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Bel mij terug 073 657 1300

Tarieven

Onderzoek Adviestraject     €395,00
inclusief anamnese, (werkplek)onderzoek en rapportage

(bedragen zijn exclusief BTW)

Ervaringen van klanten

Ilona Veld Ilona Veld
Reclassering Nederland

Ergo Zit heeft bij ons workshops verzorgd voor de medewerkers. De medewerkers hebben dit als zinvol, prettig en praktisch toepasbaar ervaren. Het heeft inzichten gegeven die niet alleen in het werk maar ook in het dagelijkse leven bruikbaar zijn.

Ton van den Berk Ton van den Berk
Jumbo Supermarkten

Enige tijd geleden besloot Jumbo tot het geven van tiltrainingen om het verzuim aan te pakken. De training is door de medewerkers positief ontvangen. Door de vakkundigheid van de trainer zijn de medewerkers beter gaan nadenken over wat hun lichaam wel en niet kan.

Bekijk onze aanpak