Diensten

Ergo Zit is een toonaangevende organisatie die bedrijven helpt bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de prestaties van zijn werknemers. Ons enthousiaste en deskundige team, met een passie voor gezondheid, werkt vanuit een duidelijke gerichte werkwijze:
het 'Use it or lose it' principe.

Hoe?

Via een landelijk netwerk van ervaren fysio,- en manueeltherapeuten leveren wij maatwerk met beweging als sleutel tot een leven zonder klachten. Aan de hand van een analyse van het 24 uur ritme van uw individuele medewerkers zijn wij heel goed in staat een op maat gemaakt advies te geven voor zowel op het werk als thuis. Ergo zit beinvloedt hiermee de ontstaanswijze van de klachten en de attitude van de medewerkers ten aanzien van hun gezondheid. 

Op deze manier verhogen wij het welzijn en de prestaties van de medewerkers en worden onnodige kosten gereduceerd of vermeden. 

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel dan vrijblijvend met onze klantenservice:

Neem contact met ons op

Ervaringen van klanten

Tanja Funcke-Lagerburg Tanja Funcke-Lagerburg
Openbaar Ministerie

Ergo Zit heeft bij mij een werkplekonderzoek gedaan en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Door middel van veel vragen hebben we uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid ook de achterliggende oorzaak ontdekt van mijn klachten, iets wat de huisarts nog niet was gelukt. Na een week een nieuwe stoel en ander type muis gekregen en ik kan echt zeggen dat mijn klachten tijdens het werk een stuk zijn afgenomen. Al met al echt petje af voor Ergo Zit en in het bijzonder voor Maarten van Zon. Zijn nazorg is ook hartverwarmend!!

Mirjam van Tuyl Mirjam van Tuyl
Crédit Agricole

Als start heeft onze Facility Manager gezorgd voor een werkplekonderzoek bij mij ter plaatsen. Als ARBO coach dacht ik wat valt mij nog te leren? Na een aantal aanpassingen en een aangepaste bureaustoel is het gelukt om van mijn rug en schouderklachten in de start flink te verminderen en uiteindelijk tot nihil aan klachten te komen. Dit had ik niet alleen voor elkaar gekregen. Door dit goede werkplekonderzoek besloten wij als ARBO coachen binnen CACF een Ergocoach opleiding bij Ergo Zit te volgen. Met deze training hebben we een nog betere kijk gekregen om een nog betere coach te zijn. Een betere kijk, een andere kijk. Bij twijfel gevallen is het prettig om een bedrijf als Ergo Zit in huis te kunnen halen voor ondersteuning.

Bekijk onze aanpak